+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

13 noiembrie marchează ziua internațională a educației copiilor nevăzători

13 noiembrie marchează ziua internațională a educației copiilor nevăzători

? Data de 13 noiembrie marchează ziua internațională a educației copiilor nevăzători. Aceasta are ca scop sensibilizarea societății privind dificultățile întâmpinate de copiii orbi de-a lungul vieții.

➡️ Fiecare afecțiune oculară necesită un răspuns diferit în timp util. Copiii și tinerii nevăzători trebuie să beneficieze de școli, de echipamente speciale și de dascăli speciali instruiți, ca să aibă aceleași șanse la educație și informare precum persoanele cu o vedere bună.

? Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, la nivel global, o aproximativ 45 de milioane de oameni sunt complet orbi. În lume, un copil își pierde vederea la fiecare minut, în timp ce în România există aproximativ 10.000 de persoane oarbe parțial sau total.
_________________________________________
??‍⚕️ Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

? Serviciile medicale oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:
➡️ consultație de specialitate;
➡️ biomicroscopia;
➡️ gonioscopia;
➡️ determinarea refracției;
➡️ tonometrie;
➡️ pahimetrie;
➡️ corneană.

☎? Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Nu ezitați să ne contactați!
#spitalulmunicipalsacele #spitalsacele #sacele #13noiembrie #ziinternationala #copiinevazatori #ziuainternationaladeeducatieacopiilornevazatori

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu