+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Spitalul Municipal Săcele intră în lupta împotriva cancerului de sân!

Spitalul Municipal Săcele intră în lupta împotriva cancerului de sân!

Cancerul de sân este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită în rândul femeilor. Experții în sănătate estimează faptul că, de-a lungul vieții, 1 din 8 femei va fi diagnosticată cu această boală. În acest context, Spitalul Municipal Săcele anunță extinderea serviciilor medicale, tocmai pentru a veni în sprijinul femeilor din Săcele și din împrejurimile Brașovului.

Mamografia este principala metodă de screening în diagnosticarea cancerului de sân. Procedura în sine durează 30 de secunde, însă durata programării nu depășește 30 de minute, cu tot cu pregătirea aparaturii medicale și discuția avută cu pacienta privind apariția și evoluția bolii.

„La Spitalul Municipal Săcele se pot realiza și puncții biopsie, la început sub ghidaj ecografic, după care sperăm că vom face și punctii stereotaxice, mamograful fiind deja configurat cu acest sistem. Aici mă bazez și pe Laboratorul de Anatomie Patologică condus de Dr. Ionuț Poinăreanu, dar și pe colegii tineri de pe specialitățile chirurgicale, cu care vom putea rezolva anumite leziuni inflamatorii, precum chisturile sau abcesele mamare”, susține ????????. ????????????????????????????̆ ????????????????????????????????????, medic primar radiologie și imagistică medicală, cu competență în senologie.

Compartimentul de mamografie se află în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală, investigațiile realizându-se la Policlinica Săcele aflată pe Strada Episcop Popeea Nr.20. Investigațiile se efectuează după un program bine stabilit și doar cu recomandare medicală din partea unui specialist.

Pentru programări, vă rugăm să apelați cu încredere numărul de telefon 0368.408.073, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu