+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Spitalul Municipal Săcele, la conferința finală a proiectului „CaPeSSCoSt – Îmbunătățirea calității și performanței serviciilor spitalicești prin evaluarea costurilor și standaridizare”

Spitalul Municipal Săcele, la conferința finală a proiectului „CaPeSSCoSt – Îmbunătățirea calității și performanței serviciilor spitalicești prin evaluarea costurilor și standaridizare”

Spitalul Municipal Săcele a participat la conferința finală a proiectului „CaPeSSCoSt – Îmbunătățirea calității și performanței serviciilor spitalicești prin evaluarea costurilor și standardizare”.

Acesta a fost lansat în anul 2019, obiectivul general fiind de a dezolta un set de instrumente pentru a îmbunătăți performanța serviciilor spitalicești din România. Unitatea noastră s-a numărat printre spitalele-pilot din țară care au colectat și raportat date de cost în timpul desfășurării proiectului.

Astfel, soluțiile propuse sunt:

☑ metodologie unitară de calculare a costurilor serviciilor spitalicești la nivel de caz/ pacient în spitalizare continuă;
☑ metodologie de actualizare a sistemului de grupare a cazurilor spitalizate în regim de spitalizare continuă;
☑ model standard de cost pentru serviciile spitalicești stabilite la nivelul spitalelor din România;
☑ metodologie unitară și instrumente de implementare a sistemului internațional de clasificare a maladiilor;
☑ manual de managemenet al calității serviciilor spitalicenști;
☑ cod normativ privind managementul calității serviciilor de sănătate.

Spitalul Municipal Săcele se implică în mod constant în activități ce au ca scop îmbunătățirea actului medical, tocmai pentru a crea un mediu sigur în care pacienții să poată beneficia de serviciile oferite. Competența face diferența!

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu