+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Condiții de vizitare a pacienților internați în compartimentele Spitalizare Continuă Adulți și Pediatrie, conform ordinului MS 3670/6.12.2022

Condiții de vizitare a pacienților internați în compartimentele Spitalizare Continuă Adulți și Pediatrie, conform ordinului MS 3670/6.12.2022

Odată cu actualizarea programului de vizită pentru pacienți, în Spitalul Municipal Săcele au fost introduse și o serie de condiții de vizitare a persoanelor internate în compartimentele Spitalizare Continuă Adulți și Pediatrie, conform ordinului MS 3670/6.12.2022.

Astfel, vizitatorii vor trebui să respecte următoarele condiții:

✅ Durata vizitei este de maxim 30 de minute.
✅ Vor fi vizitați maxim doi pacienți în același timp, numărul de vizitatori fiind de un vizitator/pacient, în saloanele având între 4-6 paturi.
✅ Vor fi vizitați pe rând, de către un vizitator/pacient, persoanele aflate în saloane cu cel mult 3 paturi.
✅ Nu se permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecție acută sau care se află în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene.
✅ Vizitatorii vor purta echipament de protecție adaptat în funcție de gradul de risc al secției (halat de unică folosință, botoșei de unică folosință, bonetă, mască de protecție, mănuși, după caz). Echipamentul de protecție se asigură în mod gratuit de către unitatea sanitară.
✅ În cazul persoanelor internate, aflate la risc pentru dezvoltarea unor forme severe de boală, programul de vizită poate fi suspendat.
✅ În cazul unor evenimente epidemiologice deosebite, în compartimentele fără risc, durata vizitei poate fi limitată la 15 minute.
✅ Vizitatorii au obligația de a respecta instrucțiunile personalului unității sanitare privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecțiilor.
✅ Este strict interzis ca vizitatorii să fotografieze sau să filmeze pacientul, fără acordul expres al acestuia, pe perioada vizitei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu