+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Cum beneficiezi de consultații gratuite și de servicii medicale decontate de CAS, la Spitalul Municipal Săcele?

Cum beneficiezi de consultații gratuite și de servicii medicale decontate de CAS, la Spitalul Municipal Săcele?

Spitalul Municipal Săcele oferă pacienților servicii medicale în regim de ambulatoriu pentru diverse specialități medicale, printre care se numără medicina internă și pediatria.

Pentru a beneficia de consultații gratuite și de servicii decontate în conformitate cu contractul cadru al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, cei care se prezintă la ambulatoriile de specialitate trebuie să aibă asupra lor:

– bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul; specialist;
– act de identitate;
– card de sănătate sau adeverință de asigurat valabilă;
– investigații/ documente medicale anterioare relevante (dacă este cazul);
+
– documente suplimentare pentru următoarele categorii (dacă este cazul): pensionari – ultimul cupon de pensie, șomeri – adeverință de la AJOFM, elevi și studenți – adeverință de la unitatea de învățământ), cei care au refuzat cardul de sănătate pe motiv religios – adeverință de la CAS.

Serviciile care nu sunt incluse în pachetul decontat de CNAS se plătesc de către pacienți la prețuri conform listei actualizate disponibilă pe site-ul spitalului www.spitalulmunicipalsacele.ro. Acestea sunt la valori mult sub cele ale unităților medicale de stat și private din județul Brașov.

Lista tarifelor pentru servicii medicale poate fi consultată aici: https://spitalulmunicipalsacele.ro/wp-content/uploads/2023/10/tarife-servicii-medicale-septembrie.pdf

Programul medicilor poate fi consultat aici: https://spitalulmunicipalsacele.ro/wp-content/uploads/2024/01/Program-pe-specialitati-medicale-ian-2024.pdf

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu