+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

 

Dr. Miruna Olar

Medic Specialist Gastroenterologie

„Ai grijă de corpul tău pentru că este singurul în care va trebui să trăiești.” - Jim Rohn

Mă numesc Miruna Olar și sunt medicul tău gastroenterolog. În 2013, am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar patru ani mai târziu am obținut specializarea în gastroenterologie. Am decis să mă întorc acasă, în județul Brașov, pentru a fi mai aproape de familie și de cei dragi. Am ales medicina din dorința de a-i ajuta pe ceilalți. De aceea, din noiembrie 2018 fac parte din echipa Spitalului Municipal Săcele.

Gastroenterologia se ocupă cu prevenirea, depistarea, diagnosticarea și tratarea bolilor tubului digestiv și ale organelor anexe (ficatul, pancreasul, colecistul).

Una dintre cele mai folosite metode ale gastroenterologiei este endoscopia. Prin intermediul endoscopiei digestive superioare (denumită și gastroscopie) putem examina esofagul, stomacul și duodenul. Prin intermediul endoscopiei digestive inferioare (denumită și colonoscopie) putem examina intestinal gros, utilizând un aparat flexibil și subțire care preia imagini din interiorul intestinului și le redă pe un monitor. Această metodă poate avea atât un rol diagnostic, cât și unul terapeutic. De exemplu, dacă se găsesc polipi, aceștia pot fi excizați în cadrul aceleași examinări.

Pentru pacienții care doresc efectuarea endoscopiei superioare sau inferioare este important de reținut că aceasta se face doar în urma consultului prealabil în ambulator.

Specială
Medic Specialist
Informații de contact
+4 0368 005 356

spsacele@gmail.com

Strada Oituz 54, Săcele

Sacele, , Brasov

Work Days
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday

Cunoaste Echipa de Medici

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent.
Dr. Liliana Savițchi
Medic Primar Gastroenterologie