+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

28 iulie – Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei

28 iulie – Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei

❗ Pe 28 iulie este celebrată ziua mondială de luptă împotriva hepatitei. Scopul este de a crește gradul de conștientizare privind prevenția, diagnosticarea și tratarea acestei boli.

Hepatita este o afecțiune a ficatului care constă în distrugerea celulelor hepatice, fiind una dintre cele mai întâlnite probleme de sănătate la nivel global. Această boală infecțioasă virală este cauzată de 5 tipuri de viruși, astfel: A, B, C, D și E.

La Spitalul Municipal Săcele, persoanele care suferă de o boală a ficatului pot beneficia de un diagnostic corect și eficient datorită singurului FibroScan din județul Brașov. Procedura durează doar câteva minute, nu are efecte secundare și nici nu provoacă disconfort.

Investigațiile se realizează în Spitalul Municipal Săcele, aflat pe Strada Oituz Nr. 54, în baza unei programări. Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.
___________________
Dr. Purcarea Adrian, Dr. Savitchi Liliana și Dr. Olar Miruna sunt medicii specialiști gastroenterologie în cadrul Spitalului Municipal Săcele. Activitatea medicală se desfășoară în regim Ambulatoriu de Specialitate și Spitalizare de zi, în sediul spitalului aflat pe str. Oituz Nr. 54.

Serviciile oferite sunt:

➡ consultații de specialitate: monitorizare hepatite, ciroză hepatică;
➡ ecografie abdominală cu sau fără bilet de trimitere pentru consultații;
➡ elastografie prin fibroscan pentru stadializarea fibrozei hepatice în hepatopatiile cronice;
➡ endoscopie digestivă inferioară cu sau fără examen histopatologic;
➡ endoscopie digestivă superioară cu sau fără examen histopatologic.

#spitalulmunicipalsacele #spitalsacele #zimondiala #ziuamondialadeluptaimpotrivahepatitei #hepatita #fibroscan #sacele #28iulie

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu