+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Al patrulea proiect PNRR al Spitalului Municipal Săcele

Al patrulea proiect PNRR al Spitalului Municipal Săcele

Spitalul Municipal Săcele a câștigat al patrulea proiect prin #PNRR!

Ministerul Sănătății – România a finalizat evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului PNRR/2023/C7/MS/13.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.

Avem plăcerea să vă anunțăm că proiectul depus de echipa Spitalului Municipal Săcele a fost declarat aprobat pentru finanțare. Acesta se numește „???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????̆???????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????? ????????̆????????̆???????????????? ????????????????????????????????̆” și s-a clasat pe locul 60 din 207.

Proiectul va finanța dezvoltarea infrastructurii digitale, IT și telemedicina cu echipamente medicale specifice și aplicații de software medicale, tehnico-economice integrate și interoperabile. Valoarea acestuia este de 500.000 de euro. Vom reveni cât de curând cu detalii în legătură cu implementarea sa.

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu