+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

 

Programul de vizită

Spitalul Municipal Sacele  >  Programul de vizită

Accesul vizitatorilor în Spitalul Municipal Săcele este permis numai în timpul programului legal de vizită, în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătății Nr. 3670 din 6 decembrie 2022, astfel:

 • Luni – Vineri: 13.00 – 17.00;
 • Luni – Vineri: 13.00 – 14.00 – Informații despre pacienți de la medicii curanți;
 • Sâmbătă – Duminică: 12.00 – 18.00.

În cazul unor situații epidemiologice deosebite, precum carantină sau epidemii, programul de vizită poate suferi modificări. În acest caz, Spitalul Municipal Săcele își alocă dreptul de a modifica intervalul de vizite. Astfel, persoanele care vin în spital vor trebui să respecte indicațiile personalului medico-sanitar cu privire la modificările și măsurile aplicate.

Dacă în anume secții sau în spital este declarată stare de carantină, vizitele aparținătorilor pacienților internați sunt total interzise.

Orice modificare de program va fi afișată la avizierul Spitalului Municipal Săcele.

Condiții de vizitare a pacienților internați în compartimentele Spitalizare Continuă Adulți și Pediatrie, conform ordinului MS 3670/6.12.2022

 1. Durata vizitei este de maxim 30 de minute.
 2. Vor fi vizitați maxim doi pacienți în același timp, numărul de vizitatori fiind de un vizitator/pacient, în saloanele având între 4-6 paturi.
 3. Vor fi vizitați pe rând, de către un vizitator/pacient, persoanele aflate în saloane cu cel mult 3 paturi.
 4. Nu se permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecție acută sau care se află în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene.
 5. Vizitatorii vor purta echipament de protecție adaptat în funcție de gradul de risc al secției (halat de unică folosință, botoșei de unică folosință, bonetă, mască de protecție, mănuși, după caz). Echipamentul de protecție se asigură în mod gratuit de către unitatea sanitară.
 6. În cazul persoanelor internate, aflate la risc pentru dezvoltarea unor forme severe de boală, programul de vizită poate fi suspendat.
 7. În cazul unor evenimente epidemiologice deosebite, în compartimentele fără risc, durata vizitei poate fi limitată la 15 minute.
 8. Vizitatorii au obligația de a respecta instrucțiunile personalului unității sanitare privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecțiilor.
 9. Este strict interzis ca vizitatorii să fotografieze sau să filmeze pacientul, fără acordul expres al acestuia, pe perioada vizitei.

Important

Respectarea prevederilor prezentului regulament reduce riscul apariției și/sau extinderii infecțiilor intraspitalicești și menține condițiile optime de mediu în incinta Spitalului Municipal Săcele, contribuind semnificativ la sănătatea pacienților, vizitatorilor și a personalului medico-sanitar.