+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Singurul Fibroscan din Județul Brașov se află la Spitalul Municipal Săcele

Singurul Fibroscan din Județul Brașov se află la Spitalul Municipal Săcele

‼ ???????? ????????? ??? ?????̦?? ????̦?? ?? ????̆ ?? ???????? ????????? ??̆????!

? Persoanele care suferă de o boală a ficatului pot beneficia de un diagnostic corect și eficient la Spitalul Municipal Săcele. Cu ajutorul dispozitivului FibroScan se poate cuantifica cu precizie gradul fibrozei și a steatozei hepatice.

⏰ Întrucât nu este o procedură invazivă, nu are efecte secundare și nu provoacă disconfort. Întreg procesul durează numai ??̂???? ??????, iar pacientul nu resimte nicio durere. Acesta nu trebuie să consume lichide și alimente cu 2-3 ore înainte de procedură.

? Dispozitivul FibroScan măsoară elasticitatea, duritatea și gradul de steatoză hepatică. În comparație cu puncția hepatică, aceasta este o metodă neinvazivă, rapidă, reproductibilă, cu o performanță care tinde sî se apropie de cea a examenului histopatologic. Aparatul medical poate fi utilizat în bolile hepatice care provoacă leziuni cronice ale ficatului, precum:

✅ Steatoza hepatică;

✅ Diagnosticarea cirozei hepatice;

✅ Hepatita cronică B;

✅ Hepatita cronică C;

✅ Hepatita cronică D (hepatita delta);

✅ Hepatita autoimună;

✅ Creșteri ale enzimelor hepatice;

✅ Leziuni hepatice cronice induse de medicamente;

✅ Colangita biliară primară;

✅ Hipertensiune portală (HTP) noncirotică;

✅ Boala Wilson.

? Investigațiile se realizează în Spitalul Municipal Săcele, aflat pe Strada Oituz Nr. 54, atât pe bază de bilet de trimitere pentru consultații, cât și contra cost, ???????? ????? ??????????? ?? ????????? ?????̆?̦? ???????? ??? ?̦???̆.

☎ Toți medicii gastroenterologi angajați în Spitalul Municipal Săcele au competență în utilizarea fibroscanului. Pentru programări, puteți apela numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu