+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Delegația proiectului Erasmus+ Smart Health Engineering, în vizită la Spitalul Municipal Săcele

Delegația proiectului Erasmus+ Smart Health Engineering, în vizită la Spitalul Municipal Săcele

Spitalul Municipal Săcele a primit în această săptămână vizita delegației proiectului Erasmus+ Smart Health Engineering inițiat de Universitatea Transilvania din Brașov.

Alături de partenerii noștri, am vizitat fiecare secție a Spitalului Municipal Săcele și a Policlinicii Municipiului Săcele pentru a vedea echipamentele medicale din cadrul unității sanitare. Personalul medical alături de cel auxiliar au prezentat facilitățile existente și au discutat despre viitoarele proiecte în care este implicată instituția noastră medicală.

Vizita a culminat cu o ședință pe Colina Universității Transilvania din Brașov pentru a discuta despre buna organizare a proiectului Eramus+ Smart Health Engineering. Scopul acestuia este de a oferi studenților posibilitatea de a căpăta cunoștințe și abilități specifice domeniului tehnico-medical formare teoretică, practică și prin schimb de experiență.
__________________

În proiectul Eramus+ Smart Health Engineering, Spitalul Municipal Săcele este partener alături de University of Las Palmas de Gran Canaria (Spania), Manisa Celal Bayar Üniversitesi (Turcia) și Hospital Universitario de Gran Canaria Doctor Negrín (Spania).

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu