+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

 

Specialitati Medicale

In Spitalul Municipal Sacele sunt aprobate in structura organizatorica 7 paturi de spitalizare de zi specialitati medicale (medicina interna, cardiologie, endocrinologie, neurologie).

In spitalizarea de zi se ofera servicii de diagnostic si tratament pentru afectiuni care pot fi rezolvate medical fara internarea si supravegherea continua a pacientului, in acest fel reducandu-se costurile legate de cazarea si hrana pacientului.

In spitalizare de zi se pot efectua investigatii de laborator, investigatii paraclinice imagistice conventionale (radiologie, radioscopie, echografie) sau de inalta performanta (computer tomograf, rezonanta magnetica nucleara).

Pentru specialitatea medicina interna se pot face spirometrii, pentru cardiologie teste de efort, monitorizari ale tensiunii arteriale sau ale activitatii cardiace (holter TA si holter EKG), pentru neurologie se efectueaza electroencefalografie. In specialitatea endocrinologie pot fi efectuate investigatii hormonale, imunologice, punctii biopsii tiroidiene etc.

Servicii de spitalizare de zi specialitati medicala asigura toti medicii specialisti ai spitalului: internisti, cardiologi, endocrinologi, neurologi.

Echipa de Medici

Servicii de spitalizare de zi specialitati medicala asigura toti medicii specialisti ai spitalului:

Dr. Barbu Octavian Laurian
Medic Primar Chirurgie Generală
Dr. Pandi Eduard
Medic Primar Chirurgie Generală
Dr. Mihai Marian
Medic Primar Ortopedie-Traumatologie
Dr. Stanciu Alin
Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie
Dr. Pandi Bianca Elena
Medic Primar Obstetrică-Ginecologie
Dr. Constantina Alexandru
Medic Specialist Urologie
Dr. Preda Simona
Medic Primar Oftalmologie