+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Spitalul Municipal Săcele se alătură proiectului Erasmus+ Smart Healthcare Engineering, inițiat de Universitatea Transilvania din Brașov

Spitalul Municipal Săcele se alătură proiectului Erasmus+ Smart Healthcare Engineering, inițiat de Universitatea Transilvania din Brașov

Spitalul Municipal Săcele are bucuria să vă anunțe că unitatea noastră se alătură proiectului internațional Erasmus+ Smart Healthcare Engineering inițiat de Universitatea TRANSILVANIA din Brasov.

Scopul acestuia este de a le oferi studenților din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Materialelor și nu numai posibilitatea de a căpăta cunoștințe și abilități specifice domeniului tehnico-medical. Pentru a deveni adevărați profesioniști, aceștia vor beneficia de formare teoretică, practică, dar și prin schimb de experiență, alături de partenerii din Spania și Turcia.

Spitalul Municipal Săcele se numără printre instituțiile care contribuie la formarea profesioniștilor în domeniul sănătății. Un astfel de proiect reprezintă o oportunitate imensă pentru studenți, deoarece aceștia se vor putea dezvolta atât personal, cât și profesional, acumulând cunoștințe noi.

În proiectul Eramus+, Smart Healthcare Engineering, Spitalul Municipal Săcele este partener alături de University of Las Palmas de Gran Canaria (Spania), Manisa Celal Bayar Üniversitesi (Turcia) și Hospital Universitario de Gran Canaria Doctor Negrín (Spania).

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu