+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

La Spitalul Municipal Săcele, părerea dumneavoastră contează!

La Spitalul Municipal Săcele, părerea dumneavoastră contează!

Astăzi, 9 octombrie 2023, la Spitalul Municipal Săcele a avut loc o întâlnire în vederea dezvoltării prin colaborare, la nivel național, a unui plan de acțiune pentru îmbunătățirea satisfacției pacienților.

Ministerul Sănătății, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPBM), implementează proiectul privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD). Scopul este de a contribui la îmbunătățirea accesului la serviciile publice de sănătate și a calității acestora.

La nivelul județului Brașov, Spitalul Municipal Săcele a fost selectat de către Ministerul Sănătății în vederea colectării datelor și informațiilor referitoare la gestionarea evaluărilor privind:

– satisfacția pacienților;
– percepția personalului spitalului asupra satisfacției pacienților;
– măsurile implementate pentru creșterea satisfacției pacienților;
– posibilitatea de finanțare a măsurilor necesare creșterii satisfacției pacienților, nivelul de cunoștințe și opinia privind mecanismul de feedback implementat.

Ne bucurăm că ne aflăm printre unitățile medicale selectate și că avem oportunitatea de a dezvolta activitatea medicală la nivelul județului Brașov și nu numai. Spitalul Municipal Săcele reprezintă un etalon de evaluare medicală la nivel național, acest lucru fiind posibil datorită întregului personal, dar și a pacienților care completează chestionarele de feedback.

Pentru noi, părerea dumneavoastră contează!

2 Comentarii
  • George
    noiembrie 27, 2023 at 4:53 pm

    Un spital cu o echipa foarte bine pregatita. A aparut o informatie precum ca, incepand cu 01.12.2023 , camerele de garda sunt inchise dupa ora 15. Intrebare: daca avem o urgenta dupa ora 15 mergem la Brasov sau/si chemam salvatea?

  • Doina
    noiembrie 30, 2023 at 8:50 am

    Experienta mea legata de acest spital a fost de o înaltă calitate. Felicitari acestor oameni, felicitari directorului spitalului, bravo lor!

Lăsați un comentariu