+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

La Spitalul Municipal Săcele, părerea dumneavoastră contează!

La Spitalul Municipal Săcele, părerea dumneavoastră contează!

Astăzi, 9 octombrie 2023, la Spitalul Municipal Săcele a avut loc o întâlnire în vederea dezvoltării prin colaborare, la nivel național, a unui plan de acțiune pentru îmbunătățirea satisfacției pacienților.

Ministerul Sănătății, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPBM), implementează proiectul privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD). Scopul este de a contribui la îmbunătățirea accesului la serviciile publice de sănătate și a calității acestora.

La nivelul județului Brașov, Spitalul Municipal Săcele a fost selectat de către Ministerul Sănătății în vederea colectării datelor și informațiilor referitoare la gestionarea evaluărilor privind:

– satisfacția pacienților;
– percepția personalului spitalului asupra satisfacției pacienților;
– măsurile implementate pentru creșterea satisfacției pacienților;
– posibilitatea de finanțare a măsurilor necesare creșterii satisfacției pacienților, nivelul de cunoștințe și opinia privind mecanismul de feedback implementat.

Ne bucurăm că ne aflăm printre unitățile medicale selectate și că avem oportunitatea de a dezvolta activitatea medicală la nivelul județului Brașov și nu numai. Spitalul Municipal Săcele reprezintă un etalon de evaluare medicală la nivel național, acest lucru fiind posibil datorită întregului personal, dar și a pacienților care completează chestionarele de feedback.

Pentru noi, părerea dumneavoastră contează!

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu