a

Strada Oituz 54, Săcele, Brasov, Romania

(0368) 005 356 / (0368) 404 752

secretariat@spitalulmunicipalsacele.ro

registratura@spitalulmunicipalsacele.ro

programari@spitalulmunicipalsacele.ro

+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Luni - Duminica

Program NON STOP

Programari

 

Compartimentul Prevenire a Infectiilor Asociate Activitatii Medicale ( C.P.I.A.A.M. )

Spitalul Municipal Sacele  >  Structuri Paraclinice  >  Compartimentul Prevenire a Infectiilor Asociate Activitatii Medicale ( C.P.I.A.A.M. )

Pentru monitorizarea infectiilor intraspitalicesti, a rezistentei la antibiotice, profilaxiei bolilor infectocontagioase, dar si pentru mentinerea functionala a circuitelor medicale, monitorizarea distributiei de hrana pentru pacienti, lenjerie paturi, deseuri medicale, in spital functioneaza un compartiment CPIAAM deservit de un medic specialist epidemiologie:

  • Dr. Daniela Petrescu, un medic specialist boli infectioase
  • Dr. Alexandra Profira Constantin si doi asistenti medicali.

Acestia monitorizeaza zilnic curatenia si aprovizionarea spitalului, evacuarea deseurilor, monitorizarea afectiunilor infectocontagioase atat in randul pacientilor, cat si in randul personalului unitatii.

Spitalizarea CPIAAM

Compartiment independent al spitalului, subordonat CPIAAM, sterilizarea este deservita de doi asistenti medicali ce efectueaza curatarea, dezinfectia si sterilizarea tuturor instrumenarelor chirurgicale din cadrul structurilor de spitalizare, dar si din cadrul ambulatoriului de specialitate.

Echipa de Medici

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Dr. Petrescu Daniela
Medic Coordonator CPIAAM
Dr. Constantin Alexandra Profira
Medic Specialist Boli Infectioase