+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Testare gratuită pentru virusul hepatitic B și C la Spitalul Municipal Săcele

Testare gratuită pentru virusul hepatitic B și C la Spitalul Municipal Săcele

‼ ??????? ????????̆ ?????? ??????? ????????? ? ?̦? ? ?? ???????? ????????? ??̆????!

? Spitalul Municipal Săcele se alătură campaniei de testare gratuită pentru depistarea persoanelor infectate cu virusul hepatitic B și C, acțiune organizată de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România începând din 15 mai 2023.

? Această inițiativă face parte din „European Testing Week”, campania europeană care încurajează informarea cu privire la beneficiile testării precoce pentru hepatita cronică virală B și C.

✔ Astfel, ??? ?? ???????? care se prezintă la control, la programări sau la alte investigații în cadrul Spitalului Municipal Săcele și care ?? sunt deja depistate cu hepatită virală B sau C vor putea beneficia de teste rapide gratuite.

✔ De asemenea, pacienții neasigurați depistați în proiect vor avea parte de sprijin în efectuarea investigațiilor suplimentare, respectiv testul pentru virusul hepatitic D (în cazul pacienților depistați cu hepatită virală B).

? Testarea se va efectua în Spitalul Municipal Săcele, la camera de gardă, în regim de spitalizare de zi, dar și în ambulatoriul de specialitate din cadrul instituției medicale aflate pe Strada Oituz Nr. 54.

? Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu