+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Teste rapide gratuite pentru depistarea virusul hepatic B și C, la Spitalul Municipal Săcele

Teste rapide gratuite pentru depistarea virusul hepatic B și C, la Spitalul Municipal Săcele

???? Pacienții Spitalului Municipal Săcele pot beneficia de teste rapide gratuite pentru depistarea virusul hepatic B și C, dacă se prezintă la control, la programări sau la alte investigații în cadrul unității medicale.

❗ La aceste teste rapide gratuite au acces ???????????????? persoanele care ???????? sunt deja depistate cu hepatită virală B sau C. Persoanele neasigurate depistate în cadrul proiectului vor avea parte de sprijin în efectuarea testului pentru virusul hepatitic D (în cazul cu hepatită virală B).

???? Testarea se efectuează la camera de gardă, în regim de spitalizare de zi, dar și în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Săcele, instituție medicală aflată pe Strada Oituz Nr. 54.

☎ Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.
________________________
ℹ Acțiunea se derulează în colaborare cu Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România. Această inițiativă face parte din „European Testing Week”, campania europeană care încurajează informarea cu privire la beneficiile testării precoce pentru hepatita cronică virală B și C.

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu