+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

Ziua mondială a obezității este marcată anual la data de 4 martie

Ziua mondială a obezității este marcată anual la data de 4 martie

? Ziua mondială a obezității este marcată anual la data de 4 martie. Scopul acesteia este de a crește gradul de conștientizare asupra importanței prevenirii acestei boli și a tratării sale.
➡️ Supraponderabilitatea sau obezitatea constituie acumulări anormale ori excesive de grăsimi, fiind declarată boală cronică ce poate avea complicații metabolice care trebuie evaluate, monitorizate și tratate. Obezitatea reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale sistemului actual de sănătate la nivel mondial.
? Peste 800 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de această boală. Se estimează că obezitatea infantilă va crește cu 60% în următorul deceniu, ajungând la 250 de milioane până în 2030.
__________________________________________
??‍⚕️ Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, în cadrul Policlinicii Municipiului Săcele. Serviciile oferite sunt:
➡ consultație de specialitate;
➡ teste clinice;
➡ măsurarea forței musculare cu dinamometrul;
➡ teste de sensibilitate;
➡ indice gambă/braț;
➡ eliberare adeverință medicală pentru Fișa Auto;
➡ consultații nutriție.
?☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.
Niciun comentariu

Ne pare rău, formularul de comentarii este închis în acest moment.