+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

17 noiembrie – Ziua mondială a prematurității

17 noiembrie – Ziua mondială a prematurității

Cu ocazia Zilei mondiale a Prematurității, Spitalul Municipal Săcele își manifestă admirația față de colegii care sunt implicați direct în aducerea pe lume a unui copil mai devreme de termenul de 37 de săptămâni. Data de 17 noiembrie reprezintă un prilej ideal de a educa mamele cu privire la diminuarea riscurilor care ar putea duce la apariția unei nașteri premature.

În România, 1 din 13 nașteri este prematură.

Controalele medicale regulate sunt extrem de importante pentru a menține starea de sănătate a mamei, cât și a copilului, pe tot parcursul sarcinii. Orice eveniment trebuie monitorizat cu mare atenție, mai ales că odată cu sarcina începe și conexiunea emoțională dintre mamă și cel mic.

Modul în care se dezvoltă și crește copilul în burtică este decisiv pentru parcursul său în viață. O naștere prematură nu poate fi întotdeauna prevenită, însă se pot lua anumite măsuri pentru a reduce riscurile apariției acesteia.

La Spitalul Municipal Săcele, Dr. Balint Ana-Maria Priscila și Dr. Pandi Bianca sunt medicii primari obstetrică-ginecologie, care vă pot oferi informații cu privire la fiecare etapă a evoluției sarcinii dumneavoastră.

Pentru programări puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 15:30.

#spitalulmunicipalsacele #sacele #spitalsacele #17noiembrie #zimondiala #prematuritate #ziuamondialaaprematuritatii

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu