+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

A doua zi de joi a lunii octombrie – Ziua mondială a vederii

A doua zi de joi a lunii octombrie – Ziua mondială a vederii

???? Anual, în cea de-a doua zi de joi a lunii octombrie, este marcată ziua mondială a vederii. Scopul este de a atrage ateníe asupra pacienílor care se confruntă cu probleme oculare, dar și a importanței îngrijirii și tratării acestora.

➡️ La nivel mondial, cel puțin 2,2 miliarde de persoane suferă de deficiențe de vedere. Dintre acestea, peste un miliard prezintă o afecțiune care ar fi putut fi evitată sau încă nu este tratată, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

???? Experții estimează faptul că 80% dintre cazurile de orbire ar putea fi evitate, dacă deficiențele de vedere ar fi tratate adecvat și la timp. Cele mai frecvente cauze ale pierderii vederii sunt: cataracta (39%), erorile refractive (18%), vârsta înaintată (17%), glaucomul (10%).
__________________________________________
????????‍⚕️ Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

???? Serviciile medicale oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:
➡️ consultație de specialitate;
➡️ biomicroscopia;
➡️ gonioscopia;
➡️ determinarea refracției;
➡️ tonometrie;
➡️ pahimetrie;
➡️ corneană.

☎???? Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Nu ezitați să ne contactați!
#spitalulmunicipalsacele #spitalsacele #sacele #13octombrie #zimondiala #vedere #ochi #ziuamondialaavederii

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu