+40 368 408 073

Policlinica Sacele

+4 0368 005 356

Spitalul Sacele

Strada Oituz 54, Săcele

Spitalul Municipal Sacele

Programari

4 februarie – Ziua mondială de luptă împotriva cancerului

4 februarie – Ziua mondială de luptă împotriva cancerului

Data de 4 februarie marchează ziua mondială de luptă împotriva cancerului, scopul acesteia fiind de a încuraja prevenirea, diagnosticarea la timp, dar și tratamentul diverselor tipuri de cancer.

Nu poate fi vorba de o cauză specifică a apariției cancerului, ci despre un cumul de factori care declanșează boala. Aceasta apare în momentul în care un grup de celule din corp se dezvoltă necontrolat și formează o tumoare. Netratată, se poate răspândi la nivelul țesutului sănătos și poate afecta întreg organismul.

La nivel mondial, cancerul este una dintre principalele cauze de deces. Aproximativ 7,6 milioane de oameni își pierd viața anual din cauza acestuia. Se estimează faptul că 1,5 milioane de cazuri ar putea fi prevenite.
__________________________________________
Dr. Anne Marie Horgos este medic primar oncologie medicală la Spitalului Municipal Săcele. Serviciile oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt: consultație de specialitate.

Pentru programări și pentru orice întrebare aveți vă încurajăm să apelați numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

#spitalulmunicipalsacele #spitalsacele #sacele #4februarie #zimondiala #cancer #ziuamondialadeluptaimpotrivacancerului

Niciun comentariu

Lăsați un comentariu